A tanfolyam

és a céljai

A DJ-k munkaeszköze a kezdetekben a bakelit lemez volt, majd áttértek a CD használatára és a technikai fejlődéssel beköszöntött az USB zenélés korszaka. Voltak bulik, ahol szalagról szólt a zene vagy egyszerű magnókazettáról, de a minidisk lejátszók is a feledés homályba süllyedtek mára. Vannak, akik a bakelitre esküsznek, vannak akik a digitális technikában bíznak és vannak akik szerint 4 lejátszóval az igazi, de mindenki egyetért abban, hogy a lényeg a jó buli és hogy a közönség jól érezze magát. 

 

Manapság a DJ sokkal inkább az éjszaka zenei túravezetője, mint egy ember, aki egymás után zenéket pakol és közben a mikrofonba magyaráz. Sokkal inkább zenész/művész, mint egy egyszerű technikus.


Az exponenciálisan növekvő megkeresések száma miatt vettük a fejünkbe, hogy felkutatjuk a fiatal tehetségeket és átadjuk számukra a hosszú évek és bulik ezrei alatt szerzett tapasztalatainkat, utánpótlásban, és a közös együttműködésben bízva. 

 

Terveink között szerepel a tanfolyamon résztvevők mentorálasa, belőlük egy ütőképes szegedi DJ csapat összehozása, továbbá a DJ munkáink kiszervezése és így munkalehetőség biztosítása is.